Plan-Fit: Live, Love, Laugh

 

Mijn doel is om kinderen die, om wat voor reden dan ook, niet lekker in je vel of hoofd zitten, weer een glimlach te geven en ze te helpen de toekomst (weer) met vertrouwen in te gaan.

Ik doe dit door zelfvertrouwen te creeren, kinderen dicht bij hun gevoel te laten komen, kinderen weerbaarder te maken en ze te leren dat ze een keuze hebben.

"Ik denk met je mee, ik geef je vertrouwen , ik laat je doen."

Hoofd-Hart-Handen (Helen Purperhart)


Mijn jarenlange ervaring als kinderverpleegkundige en kindergezondheidcoach (coaching van kinderen en jongeren met oa obesitas) komen samen in mijn werk als kindercoach.

 

Het ontstaan

Plan-Fit coaching bestaat dit jaar 10 jaar. Sinds de start gebruik ik de door mijzelf ontwikkelde methode, Gezond en energieke leefstijl voor kinderen en jongeren. Gebaseerd op deze methode heb ik een opleidingsboek geschreven voor kindergezondheidcoaches.

De methode is de afgelopen jaren doorontwikkeld op het gebied van kindercoaching. Denk hierbij o.a. aan zelfvertrouwen, een beter zelfbeeld, weerbaarder maken, boosheid onder controle. Oplossingsgericht, positief en systemisch coachen.

Sinds 4 jaar sta ik regelmatig voor de klas om les te geven over gezonde leefstijl. Een interactieve les in combinatie met koken. De les is samen met Vitanos ontwikkeld. Gezonde leefstijl betekend voor mij, welbevinden, je lekker in je vel voelen, sterk en zeker zijn, vertrouwen hebben in jezelf, keuzes kunnen en durven maken.

1x per maand ben ik aan het werk op de kinderpoli in het ziekenhuis en coach daar kinderen en jongeren die naast (ernstig) overgewicht, ook voor andere problematiek bij een kinderarts komen.

Rond 2011-2012 ben ik samen met kinderarts Petra van Setten, een jeugdarts en huisarts uit Arnhem het project GO! Gezond Onderweg gestart. Het eerste ketenzorg project voor kinderen met obesitas in Nederland starte in 2014 met het includeren van kinderen en jongeren, in de eigen wijk. Het opstarten, neerzetten en uitbreiden van dit project, naast het coachen van kinderen en hun gezin, was toen 1 van mijn werkzaamheden. Meerdere coachen heb opgeleid tot kindergezondheidcoach voor dit project.

Wil je ergens meer van weten of heb je vragen, mail of bel mij gerust.

Groetjes Marjolein

 

marjolein@plan-fit.nl

06-18350707


Agenda

Berichtenhoek

Heeft u een vraag? Mail mij!

Hieronder ziet u een overzicht van de evenementen waar wij op aanwezig zullen zijn. [volledige agenda]

03-12-2015 Kerstworkshops

Berichtenhoek

Lees reacties van klanten!

Plan-Fit en social media

Facebook - Plan Fit Family Twitter Plan Fit Family

Laat uw contactgegevens achter en ik benader u
om antwoord te geven op uw vraag.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Bovenstaande code is: