Plan-Fit: Live, Love, Laugh

Winnen is verliezen (Henk Postma)

Loslaten om verder te komen.

 

In de afgelopen jaren hebben we gezien hoe met name door maatschappelijke verwachtingen, de leefstijl van veel mensen is veranderd. Door o.a. de drukte van alle dag zijn we de weg een beetje kwijtgeraakt in wat een gezonde leefstijl nu eigenlijk is. We weten wel dat een appel gezond is, dat we moeten bewegen en genoeg rust nemen, maar hoe?? Daarnaast komt er elke dag wel weer een nieuw dieet bij en nieuwe informatie over ons voedsel. Je ziet door de bomen het bos niet meer!

Wat is nu die balans tussen goed en lekker eten, voldoende bewegen en ontspanning? Waar zit het bij mij niet goed? Heb ik tekorten?  Daar kan ik je bij helpen. Jij geeft aan waar je mee zit en we zoeken samen uit hoe dit aan te pakken. Jou gevoel van gelukkig zijn is het belangrijkste doel.

Na ruim 15 jaar in het ziekenhuis te hebben gewerkt als (kinder-) Verpleegkundige ben ik verschillende opleidingen gaan volgen om een zo compleet mogelijk beeld over de totale gezonde leefstijl te krijgen. Hierdoor ben ik thuis in vele verschillende manieren van leefstijlen. In mijn praktijk Plan-Fit ben ik ruim 6 jaar werkzaam als (Kinder) Gezondheidscoach, in de breedste zin van het woord. Daarnaast ben ik werkzaam voor verschillende opdrachtgevers zoals ziekenhuis Rijnstate, Gemeente Arnhem, Resto van Harte. Tevens ben ik betrokken bij nieuwe initiatieven rondom gezonde leefstijl zoals het project GO! Gezond Onderweg waar ik vanaf de beginfase mee heb ontwikkeld. Ook het geven van gezonde leefstijllessen en kookworkshops op basischolen ism Resto van Harte is een van de initiatieven.

In '99 schreef ik mijn scriptie over "ondervoeding bij overvoeding", een onderwerp dat de afgelopen jaren steeds actueler is geworden.

Het is mijn uitdaging om samen met jou (en/of je gezin) te komen tot jouw gezond, gelukkig en energie-rijke leven. Kinderen, jongeren en volwassenen hierin mogen coachen zorgt voor enthousiasme, inspiratie en motivatie!

"Wat je ook gelooft of droomt, begin ermee."

Marjolein Postma-Stoop


Agenda

Berichtenhoek

Heeft u een vraag? Mail mij!

Hieronder ziet u een overzicht van de evenementen waar wij op aanwezig zullen zijn. [volledige agenda]

03-12-2015 Kerstworkshops

Berichtenhoek

Lees reacties van klanten!

Plan-Fit en social media

Facebook - Plan Fit Family Twitter Plan Fit Family

Laat uw contactgegevens achter en ik benader u
om antwoord te geven op uw vraag.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Bovenstaande code is: