Plan-Fit: Jongeren en Kinderen

Nog steeds groeit het aantal kinderen dat op jonge leeftijd te maken krijgt met (beginnend) overgewicht. Overgewicht kan op jonge leeftijd al veel klachten geven en ervoor zorgen dat kinderen zich niet gelukkig voelen.

Bij de begeleiding bij kinderen vanaf 6 jaar wordt spelenderwijs vertelt over gezond eten/drinken, bewegen en slapen. Het kind krijgt een eigen kleur/werkboek waarin het steeds stappen maakt en uitleg krijgt. Hierdoor begrijpt het kind waarom iets "gezond" is. Het hele gezin wordt betrokken in de begeleiding met als motto: Samen sta je sterk.

Bij kinderen onder de 5 jaar gaat de begeleiding vooral naar ouders toe. Ouders krijgen handvatten hoe veranderingen toe te passen en hoe om te gaan met lastige situatie's.

 

Veel jongeren hebben moeite te kiezen voor een eigen leefstijl. Deze turbulente fase in het leven staat vooral in het teken van proberen en ontdekken.

Jongeren houden zich staande tussen vrienden door mee te doen met "de rest" ondanks dat sommige zich daar eigenlijk helemaal niet goed bij voelen. Jongeren zullen hier niet snel over praten of dit uiten. Een bepaald imago is al eerder neergezet en om daar van af te stappen (een verandering bij jezelf te laten zien) vraagt veel moed en doorzetting. De onzekerheid omzetten in zelfverzekerheid, keuzes kunnen en durven maken is de sleutel naar een Happy Youth Life. Dit is dan ook de insteek bij de begeleiding van de jongeren.

Je staat er niet alleen voor

Plan-Fit zoekt samen met jou naar jouw eigen gezond en energieke leefstijl zodat jij je helemaal Happy voelt!


Hier kun je kleurplaten downloaden:

Herfstkleurplaat

Kleurplaat Sinterklaas en Americo

 

 


vorige pagina: Volwassenen
volgende pagina: Voor sporters

Agenda

Berichtenhoek

Heeft u een vraag? Mail mij!

Hieronder ziet u een overzicht van de evenementen waar wij op aanwezig zullen zijn. [volledige agenda]

03-12-2015 Kerstworkshops

Berichtenhoek

Lees reacties van klanten!

Plan-Fit en social media

Facebook - Plan Fit Family Twitter Plan Fit Family

Laat uw contactgegevens achter en ik benader u
om antwoord te geven op uw vraag.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Bovenstaande code is: