Plan-Fit: Puur Gezond!

In mijn adviezen over jouw leefstijl sluit ik zoveel mogelijk aan bij de visie van Puur Gezond. PuurGezond staat voor bewust eten en genieten van de volle smaak van pure ingrediënten. En het betekent ook bewust leven met aandacht voor lichaam, geest en omgeving. PuurGezond is lekkerder, gezonder, eerlijker en duurzamer.

PuurGezond eten staat voor écht eten. Eten zonder pakjes en zakjes, eten dat je gemakkelijk zelf bereidt en dat ook nog eens heel lekker smaakt. Genieten van de smaak van pure, onbewerkte producten. Lekker en gezond eten hoeft niet ingewikkeld te zijn!

Pure, (onbewerkte) producten leveren je volop voedingsstoffen, zoals vezels, vitamines en mineralen en dat zonder onnodige toevoegingen. Wie overschakelt naar een PuurGezonde voeding, eet bijna vanzelf gezonder. Dat merk je: je zit beter in je vel. En zonder moeite, want je eet lekkerder dan ooit.

PuurGezond Piramide
Met de PuurGezond Piramide zie je snel welke producten belangrijk zijn in je dagelijks eten. Dat zijn bijvoorbeeld ruime porties groenten en fruit, maar ook peulvruchten, noten, granen, vis, zuivel en eieren.

Bron: puurgezond.nl

Plan-Fit is bekend met de  meerdere leefstijlen zoals: paleo, glutenvrij, lactosevrij, suikervrij, vegetarisch, koolydraatarm, biologisch.

Plan-Fit heeft goede voeding hoog in het vaandel staan, Ortho (goed) Moleculair (betreffende moleculen).

Plan-Fit blijft op de hoogte van alle voedingsontwikkelingen en leefstijlontwikkelingen door o.a Fit door voeding, Ortho, Foodwatch, de Keuringsdienst van waarde, Superfoods, Voeding en Visie. Het lezen van wetenschappelijke artikelen, voedingsites, literatuur en blog's. Het volgen van cursussen en workshop's.


vorige pagina: Vergoedingen
volgende pagina: tosti anders

Agenda

Berichtenhoek

Heeft u een vraag? Mail mij!

Hieronder ziet u een overzicht van de evenementen waar wij op aanwezig zullen zijn. [volledige agenda]

03-12-2015 Kerstworkshops

Berichtenhoek

Lees reacties van klanten!

Plan-Fit en social media

Facebook - Plan Fit Family Twitter Plan Fit Family

Laat uw contactgegevens achter en ik benader u
om antwoord te geven op uw vraag.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Bovenstaande code is: